Stapel Spelletjes

(22)

Stapel Spelletjes

Stapel spelletjes

zijn al jaren heel populair. Op spele.be hebben we daarom ook de leukste voor jou uitgezocht. Leuke stacking games zoals Super Stapelaar 2, Cover Orange Players en Stad Slopen 2. In deze

stapel games is het de bedoeling een zo hoog mogelijke toren te stapelen. Natuurlijk moet je opletten dat de stapel niet valt, want dan moet je opnieuw beginnen. Stapel verschillende vormen op elkaar om een hoge toren te bouwen. Dat is vooral lastig als je vormen zoals driehoeken en cirkels in je toren moet zien te werken zonder dat de hele stapel te wankel wordt en omvalt!
In sommige spelletjes zul je moeten opstapelen en af bouwen. Maak een stapel, verplaats andere voorwerpen, en til de hele stapel op om hem ergens anders weer neer te zetten. Kun jij zo alle tegels netjes opstapelen en de rommel een beetje op orde brengen?
In andere spelletjes staat de stapel er al, en moet je er blokken of andere vormpjes uithalen zonder dat alles wat bovenop de stapel ligt verkeerd naar beneden valt. Kun jij de juiste balans goed inschatten en alles mooi stapelen zonder dat de toren valt? Veel plezier met deze leuke stapel spelletjes!