Highscores

Highscores

De beste games met hiscores vind je op spele.be Highscores! Bewijs dat jij de allerbeste speler best door de hoogste score neer te zetten. Kun jij alle records verbreken? Probeer zoveel mogelijk punten te scoren en zorg dat je alle andere spelers ver achter je laat. Zo blijft jouw naam op de Highscore lijst vereeuwigd! In dit overzicht hebben we de leukste highscore spelletjes voor je op een rijtje gezet.


In deze spannende spelletjes wordt je score bijgehouden en aan het einde van het spel opgeteld. De beste scores worden in een ranglijst bewaard. Natuurlijk is het supergaaf als jouw naam tussen de grote winnaars staat. Iedereen kan dan zien hoe goed jij bent. Zelf in de allereerste arcade games was dit al een populaire feature. Dan kun je bij ieder bezoek zien wie de grote sterren van de arcade hall waren, of je eigen naam er tussen krijgen en even checken of je nog steeds de overslagen kampioen bent.


Kun jij zorgen dat jouw highcore er tussen staat? Begin nu met spelen en bereik de beste positie tussen alle top spelers van spele.be! We wensen je veel succes!