Opmaak Spelletjes

(36)

Opmaak Spelletjes

De leukste

opmaak spelletjes

vind je op onze website. In deze spelletjes kun je allerlei modellen opmaken, van tekenfilm figuren tot celebrities! Kies wie jij wilt gaan

opmaken

. In deze spelletjes kun je kiezen uit heel veel verschillende soorten make up. Begin met wat lotion en foundation. Maak de lippen van je model mooi en glimmend met wat lippenstift of lipgloss. Kies een mooie kleur oogschaduw en mascara om de ogen van je model extra te laten opvallen. Misschien kun je ook eens wat gekleurde lenzen uitproberen? Zorg dat je model een gezond kleurtje heeft door haar wat blush op te doen.
In sommige make-up spelletjes heeft je model wel wat extra werk nodig. Doe eerst een kleine make-over en gezichtsverzorging voor je aan de make up begint. Epileer haar wenkbrauwen en maak ze mooi van vorm. Werk de puistjes weg met wat scrub en een zalfje. En die donkere wallen kan je ook met een creme wegwerken. Als je model weer wat is opgeknapt kun je haar prachtig opmaken.
Wij hebben de allerleukste opmaak spelletjes op het internet bij elkaar gezocht en op deze pagina verzameld. Hier vind je dus al je favoriete

opmaken spelletjes

. Veel plezier met alle make-up en modellen in deze spelletjes. Zorg voor mooie make-up zodat iedereen er stralend uitziet!