more

Barbie's Zombie Princess Costumes Barbie's Zombie Princess Costumes Kun jij Barbie helpen zichzelf te verkleden als een Zombie Prinses voor Halloween? Barbie heeft al wel besloten dat ze dit jaar verkleed wil als ee... 5.1 Kiba and Kumba Puzzle Kiba and Kumba Puzzle Kun jij deze legpuzzels van Kiba en Kumba goed in elkaar zetten? Je begint met maat twee puzzelstukken, maar al snel worden het er meer. De puzzels... 4.9 Burger Maker Burger Maker Probeer hamburgers te maken en zo snel mogelijk op te dienen. Voeg alle ingrediënten in de juiste volgorde toe. Als de burger af is moet je snel op... 4.9 Electric Racing Electric Racing Race over de weg en haal de andere autos in. Als je dichtbij de andere autos rijdt geven ze statische elektriciteit af waardoor jouw auto iets sn... 5.3 Strike Force Kitty 2 Strike Force Kitty 2 Dit is een super leuk en spannend platform spelletje! Katten en vossen strijden tegen elkaar in dit spel. Jij speelt samen met de katten om de voss... 6.1 Vuur & Kracht Vuur & Kracht Kruip in de huid van de gevaarlijkste draak die je vijanden ooit zullen ontmoeten. In dit platform spelletje schiet je vuurballen af op vijanden di... 5.1 Kat Shmat Kat Shmat Deze kleine kat heeft hele erge honger. Geef hem een lekker koekje. Je moet platformen verplaatsen en roteren om het koekje bij de kat te krijgen. 5.4 De Laatste Ninja Van Een Andere Planeet 2 De Laatste Ninja Van Een Andere Planeet 2 Deze getalenteerde Ninja is uit op een belangrijke missie om alle mutanten te vernietigen. Maar per ongeluk is hij terecht gekomen in een wereld va... 5.1 Trouwringen Maken Trouwringen Maken In dit spel ga je prachtige trouwringen maken. Maak een prachtige ring met een diamant in het midden. Of maak een compleet ander design. In dit tro... 4.8 Baby Hazel Verzorgen Baby Hazel Verzorgen Baby Hazel en haar kleine broertje hebben je hard nodig. Baby Hazels moeder is druk bezig en jij moet haar helpen. Het is tijd om te laten zien ho... 5.3 VHS Story Demo VHS Story Demo Train je lichaam en wordt sterker dan Arnold Scharzenegger en Sylverster Stallone gecombineerd. VHS Story is een 8-bit retro sport spel waarin je o... 4.9 Uit De Toren Ontsnappen Uit De Toren Ontsnappen Ontsnap uit deze toren. Observeer de omgeving, zoek naar antwoorden en los puzzels op. 4.8 Fishy Rush Fishy Rush In Fishy Rush moet je zoveel mogelijk muntjes verzamelen en alle gevaren van de zee ontwijken. Gebruik je muntjes in de shop om extra levens, magne... 4.8 Goudzoeker 1 Mobiel Goudzoeker 1 Mobiel In Goudzoeker 1 moet je al het goud opgraven. Gebruik de grijper om stukken goud uit de grond te graven. Verzamel zoveel mogelijk goud om het level... 4.8 Pizza Stukjes Hakken Pizza Stukjes Hakken Je taak in dit leuke spelletje is om deze kleine muis te helpen. Je moet alle ingrediënten in stukken hakken om een overheerlijke pizza te maken. H... 1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Mimou Katje Ontsnappen

Mimou Katje Ontsnappen

5.7 731
Stemmen

Beschrijving

Deze kat zit opgesloten in de katten bench! Los de puzzels op en bevrijd hem! Kijk goed naar je omgeving en gebruik alle hints die je kunt vinden om de poes te bevrijden! Het arme beestje!!

Besturing

Speel dit spel met je muis

Best beoordeelde reacties

kim1906 +70 als ik 100 plusjes krijg, vertel ik stuk voor stuk alle antwoorden op een manier dat iedereen ze snapt!

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
elisaelfje +0 ik ook ben free:O
avontuu +1 iam freee
marjolein2845 +0 +kim1906 weet je wat de code van het slot is ????????????????????????? 
marjolein2845 +0 +Sonorous weet jij wat de code is van het slot?????????????????? 
marjolein2845 +0 ohhhhhhh ik heb het muntje door het breekijzer door een zo een gat aan de linker leuk leuk leuk leuk te steken en dan heb je het muntje!
marjolein2845 +0 ATTENTIE IEDEREEN DIE DIT SPEL SPEELT GEEF +kim1906  EEN PLUSJE IK WIL HET ANTWOORD WETEN!
marjolein2845 +0 ik kan helemaal niks meer nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
marjolein2845 +0 plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz vertel gwn
marjolein2845 +0 hoe kan je het muntje vinden   +kim1906
coolcat167 +0 hoe geraak je aan dat muntje
coolcat167 +0 hoe garaak je aan dat muntje
Sonorous +0 De code die ze nog nodig had is 1-3-2-4. Je ziet het door de zesde staaf af te breken en met je kop buiten het hok te gluren.
kim1906 +1 7. klik 2X op het slot en open de schroef met het muntje. 8. je leuk leuk leuk leuk leuk leuk een soort code, maar t antwoord weet ik helaas niet precies... SRRY PEOPLE
kim1906 +0 5. rechts van het deurtje zit een breekijzer, pak die door erop te klikken 6. ga nu 1X naar links en pak het muntje
kim1906 +1 3. open de roze bal. er zit een sleutel in 4. ga weer naar de plek waar je begon en doe de sleutel in het slot. Helaas breekt hij af..
kim1906 +1 1. ga 1X naar rechts en klik op de rechterkant van het kleed. Daar vind je een leuk leuk leuk leuk 2. vul bij de leuk leuk leuk leuk de code 2 5 3 in
kim1906 +1 Hallo mensen. Misschien gelover jullie mij niet met dat ik het ga vertellen dus ik begin vast met de eerste paar stappen!
rapunzeltje9 +2 ik weet hoe je onsnapt je hoeft er niks voor te doen
kakkie5 +1 help me alsjeblieft
emmasabandar +1 raaah dit spel heb ik vroeger ooit uitgespeeld! maar nu weet ik heeel veel dingen niet meer! : *(