more

Immortals Siege Immortals Siege Zombies vallen je burcht aan! Pak je speer en gooi ze recht naar de vijand. Richt voor hun hoofden en overleef de volgende golf van soldaten. Maar ... 4.9 Wippo Wop Wippo Wop Je leven staat letterlijk op de lijn! Vang alle boeven in dit te gekke trampoline politie spelletje. Spring op de juiste tijd en schakel ze allemaa... 4.6 Shooter Engine 2.4 Shooter Engine 2.4 Het was een slechte dag in het laboratorium. Het zoeken naar een geneesmiddel tegen zombies ging volkomen mis. Alle collegas van een professor zij... 4.6 Dragon Princess Dragon Princess Boomhut Held Boomhut Held Boomhut Held is een een spel dat Peggle met verdedigen combineert. Schiet het schattige knaagdiertje in het rond om gevaarlijke vijanden uit te sch... 4.6 Cardinal Quest 2 Cardinal Quest 2 Start je avontuur als een soldaat en vecht in het midden van de stad tegen kwaadaardige krachten! Zoek schatten en kleed je aan met waanzinnige spu... 4.6 World of Tanks: Kreeften World of Tanks: Kreeften In World of Tanks: Kreeften stap je in je tank om het op te nemen tegen gigantische kreeften. Schakel ze zo snel mogelijk uit of ze eten jou en je ... 4.4 Mijn Kleine Leger Mijn Kleine Leger In dit Mijn Kleine Leger spelletje moet je zorgen dat je voldoende soldaten blijft houden om vijanden mee aan te vallen. 4.7 Sacred Heroes Sacred Heroes Roep al je helden en soldaten op om de heilige tempel te verdedigen! Versla de vijanden van de gevaarlijke god. Verdien goud en level up. Het is ee... 4.3 Kettingzaag Slasher Kettingzaag Slasher Schakel alle zombies uit met je kettingzaag en andere gevaarlijke wapens. Hoe meer je er vermoord hoe krachtiger je wordt. Let wel op dat je niet v... 1 Lone Ops Lone Ops Pak je geweer en verdedig je basis als een echte soldaat in dit vette schietspel. Bescherm je tent en zorg dat vijandige kogels je niet raken. Scha... 4.6 Sift Heads Cartels Sift Heads Cartels Yup, hier is hij dan! Het vervolg op Sift Heads! In het eerste deel vond Vinnie zichzelf op de rand van de dood. Hij was in conclave met een groep ... 5 Braveheart Braveheart Ga opzoek naar de heilige graal, die al eeuwen beschermd wordt door de Grote Draak! Neem het op tegen krachtige vijanden en verdien waardevolle bel... 4.5 Stokkie Is Het Zat Stokkie Is Het Zat Stokkie is het zat en stapt met zijn leven in dit dodelijke doolhof vol met vallen en bloed! Gooi hem erin en hak hem in stukken, zet hem onder str... 4.6 TakeOver TakeOver Voor eeuwen lang heeft het rijkdom over het continent Rivadis in glorie geheerst. Maar nu valt het in handen van de dodenbezweerders en ondoden. Le... 5

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Zwaarden en Sandalen Ultra

Zwaarden en Sandalen Ultra

4.9 32.740
Stemmen

Beschrijving

In dit vierde deel van 'Zwaarden en Sandalen' is het de bedoeling om jou gladiator op te pimpen en dat je de strijd aangaat tegen alle andere gladiators.

Besturing

Gebruik de muis om het spel te spelen.

Best beoordeelde reacties

newkids +386 jammur dat je maar tot lvl 13 kan! druk op plusje als je er mee eens bent
poepje +328 ik geef jullie een cheat als je plusje bij me doet als ik er 50 heb vertel ik

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
davyklaasen +0 hoi    iemand heet henk
samanthalovekoen +0 my fave game!(inlove)
caseh +0 groen plusje om hoog en ik zeg welke cheat code je moet gebruiken om alle wapens en bescherming te krijgen !(+)(+)(+)
olaf1973 +0 dit spel is geweldig(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)!!!!!!!!
halloikbengek23 +0 leukleukleukleukleuk honden spel wie speelt dit nou leukleukleukleukleuk lieverdslieverdslieverdslieverdslieverdslieverdslieverdslieverds
janwalhout +0 (devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil) 9*)&^$^*#$*!$^%*79
gerrals +0 ik ben al bij lnl 13!!
MPIRE +2 wat een tofspeltofspeltofspeltofspeltofspeltofspeltofspel. alle tegenstanders slaan me in 1 keer dood en heb niet de level hoogte om armor te kopen of wat dan ook. je leuk leuk leuk leuk gwn niet verder.
YoloKaoloZooi +0 niet leuk
YoloKaoloZooi +0 tofspeltofspeltofspeltofspeltofspeltofspeltofspel
stevensnels +2 leuk
oempaloemp +0 leuk spel
Herobrine2 +0 Heb een cheat voor 20+ vertel ik
Herobrine2 +3 GEWELDIG DE OMSCHRIJVING IS DOM MAAR HET SPEL IS GEWELDIG!
muhidin +0 hey newkids
donutking2 +0 wat een leuk spel
donutkoek +1 wat een leuk spel plusje als je dit ook leuk vindt
rottevis +0 ik vind helemaal leuk
lasz +0 super