more

Toren Van De Tovenaar Toren Van De Tovenaar Kies één van de vier magiër soorten en start je avontuur in de Toren van de Tovenaar! Maak je eigen spreuken, versla tegenstanders in turn-based st... 4.2 Ridder Schuiven Ridder Schuiven Schuif deze ridders door het doolhof terwijl je vijanden neerhaalt en sleutels verzameld. Verlaat het doolhof via de deur door het level te draaien. 4.2 Baby Dief Baby Dief Scheur weg voor de politie terwijl je ze neerschiet met wapens zoals bazookas, AK-47, granaten en nog veel meer dodelijke wapens. Zorg dat deze ba... 4.3 Punchifier Punchifier Slaan, slaan en nog eens slaan! Vol van stress? Laat dan al je agressie los op deze irritante figuren. Ram ze volledig in elkaar en kom daarna weer... 4.3 Killstorm Demo Killstorm Demo Maak jezelf klaar voor een strijd in de lucht. Stap in je helikopter en vernietig alle vijanden zonder genade terwijl je hun aanvallen ontwijkt. 4.4 Helden van Mangara: De Bevroren Kroon Helden van Mangara: De Bevroren Kroon Stuur in dit Tower Defense spelletje een machtig leger van krijgers en tovenaars richting een grote groep zombies en andere mythische creaturen. Pl... 4.2 De Grote Bazoekie De Grote Bazoekie Dames en heren! Hier is de Grote Bazoekie! Help hem met een prachtige show maken door kaarten naar ballonnen te gooien. Een leuk physics puzzel spe... 1 Kerstmis Trol Kanon Kerstmis Trol Kanon Laad je kerstkanon maar vol want het is tijd om de kerst trol af te vuren! Schiet de trol in deze Kerst versie van trol kanon naar alle bouwwerken. 4.1 Rogan De Zwaardmeester Rogan De Zwaardmeester In Rogan De Zwaardmeester vecht je tegen genadeloze vijanden. Bewapen jezelf met moed en een zwaard waarmee je elke vijand met gemak uit zult schak... 4.3 Shopping Zombies Shopping Zombies In de nabije toekomst breekt er een virus uit die de wereld voor altijd doet veranderen. 99,9% van de wereldbeschaving is geïnfecteerd en zijn vera... 4.3 Piraten Kogels Piraten Kogels De piraten varen weer op de zee in de zoektocht naar schatten! Ze doen alles voor hun spullen, zelfs zichzelf opofferen als kanonballen! Richt het ... 1 Ragdoll Achievement 2 Ragdoll Achievement 2 In dit Ragdoll spelletje moet je alle achievements unlocken. Dit doe je door alle wapens te testen. Begin maar met een aantal mijnen en springplank... 4.4 Last Legacy Last Legacy Deze held gebruikt magie en zwaarden om alle problemen om hem heen op te lossen. Zijn missie is om het recent verschenen schaduw wezen uit het land... 4.2 Stormy Castle Stormy Castle Verdedig je kasteel terwijl je de vijand aanvalt. Bouw belangrijke gebouwen zoals barakken en de ijzersmid om je kwaliteiten van je troepen te verb... 4.4 Schoonmaak Schoonmaak Terroriseer de boel met je bloeddorstige monster. Vernietig alles op je pad! 4

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Zwaarden en Sandalen Ultra

Zwaarden en Sandalen Ultra

4.5 32.801
Stemmen

Beschrijving

In dit vierde deel van 'Zwaarden en Sandalen' is het de bedoeling om jou gladiator op te pimpen en dat je de strijd aangaat tegen alle andere gladiators.

Besturing

Gebruik de muis om het spel te spelen.

Best beoordeelde reacties

newkids +391 jammur dat je maar tot lvl 13 kan! druk op plusje als je er mee eens bent
poepje +332 ik geef jullie een cheat als je plusje bij me doet als ik er 50 heb vertel ik

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
hartvelt +0 nice(cool)
RobinGamer +0 henk de steen henk de potvis
Herobrine2 +0 Zwaarden en sandalen is wel leuk (cool)
Herobrine2 +1 mensen zijk niet om (+) of (-) jeez
Jan Brokken +0 Hoi iemand heet henk de **********
Jan Brokken +0 leuk leuk leuk spel ik haat jullie allemall
Jan Brokken +0 ****'s
Jan Brokken +0 ******
Jan Brokken +0 Oh mijn supersupersupersupersupersupersuper god, leuk leuk leuk spel
davyklaasen +0 hoi    iemand heet henk
samanthalovekoen +0 my fave game!(inlove)
caseh +1 groen plusje om hoog en ik zeg welke cheat code je moet gebruiken om alle wapens en bescherming te krijgen !(+)(+)(+)
olaf1973 +0 dit spel is geweldig(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)(cool)!!!!!!!!
halloikbengek23 +0 leukleukleukleukleuk honden spel wie speelt dit nou leukleukleukleukleuk lieverdslieverdslieverdslieverdslieverdslieverdslieverdslieverds
janwalhout +0 (devil)(devil)(devil)(devil)(devil)(devil) 9*)&^$^*#$*!$^%*79
gerrals +0 ik ben al bij lnl 13!!
MPIRE +2 wat een tofspeltofspeltofspeltofspeltofspeltofspeltofspel. alle tegenstanders slaan me in 1 keer dood en heb niet de level hoogte om armor te kopen of wat dan ook. je leuk leuk leuk leuk gwn niet verder.
YoloKaoloZooi +0 niet leuk
YoloKaoloZooi +0 tofspeltofspeltofspeltofspeltofspeltofspeltofspel