more

Cosmoboy Cosmoboy Probeer alle muntjes en de modules te verzamelen. Vlieg met je astronaut door de ruimte en verzamel alle modules die je nodig hebt om je ruimteschi... 4.5 Snowball Champions Snowball Champions Gooi de sneeuwballen tegen de andere kinderen aan. Speel de bal over naar een van je teamgenoten om je tegenstanders beter te kunnen raken. Kun jij... 1 School Bus Parking Frenzy School Bus Parking Frenzy Rij door de stad met de school bus en haal de kinderen op. Zet ze bij de bushaltes af. Zorg dat je onderweg niet zonder brandstof komt te zitten. A... 4.5 Let's Go fishing Let's Go fishing Vang zoveel vissen als je kan door je haak op het juiste moment te laten vallen en de vissen te raken. Kun jij alle visjes pakken? Als je mist verl... 4.6 Fruit Swipe 2 Fruit Swipe 2 Verzamel het fruit door combinaties van drie of meer te maken. Je hebt maar een aantal beurten per level. Kun jij de benodigde stukken fruit pakken... 4.7 Monkey Go Happy Ninja Monkey Go Happy Ninja Help het aapje het ninja dorp te verkennen. Kun jij alle voorwerpen vinden die je nodig hebt om de mensen te helpen die je onderweg tegenkomt, van ... 4.3 Fast Circles Fast Circles Laat de gekleurde balletjes steeds op the draaiende schijf vallen. Je moet zorgen dat ze steeds op het deel van de schijf vallen met de juiste kleu... 4.4 Rollende Bal Rollende Bal In dit physics spelletje moet je de bal laten rollen. Gebruik de pijltjestoetsen om het scherm te draaien, verzamel spullen en bereik de vliegen taxi! 4.2 Blockoomz 2 Blockoomz 2 Blockoomz 2 is een physics spel vol met explosies. Je moet alle rode blokken van het scherm weg spelen. Dit doe je door op ze te klikken. Probeer d... 1 Snij Het Snij Het In 2054 hebben mensen ontdekt hoe je leven kunt maken op een andere planeet door de procedure Snij Het uit te voeren. Om dit voor elkaar te krijg... 1 Bad Piggies HD 3.4 Bad Piggies HD 3.4 De biggetjes (Bad Piggies) van Angry Birds gebruiken jouw kennis om de vreemdste voertuigen te bouwen. Gebruik deze voertuigen om met de piggies de... 4.7 Gekke Speelgoed Machine Gekke Speelgoed Machine Grijp zoveel mogelijk speelgoed uit de machine in dit HTML5 goudzoeker spelletje. Er mis nu geen reden meer om naar de kermis te gaan, want dit spe... 4.4 Diggy Diggy Diggy gebruikt zijn graafmachine om tot het midden van de Aarde te komen. Upgrade je graafmachine, radar en energie zodat je dieper kunt graven. Er... 4.6 Willy The Wizard Willy The Wizard Het Rijkdom is onder gevaar en de Koning heeft je hulp nodig om zijn 25 dochters te redden. Je missie is om alle vijanden uit te schakelen zonder d... 4.8 Angry Birds Space HD Angry Birds Space HD In deze flash versie van Angry Birds speel je in de ruimte! Deze Angry Birds online is compleet nieuw en in HD! Schiet de beroemde vogeltjes door d... 4.6
Goudzoeker 1

Goudzoeker 1

4.8 22.828
Stemmen

Beschrijving

Lukt het jouw om alle goudklompen op te graven? Gebruik je grijper om alle stukken goud en andere schatten uit de grond te graven. Verzamel een flinke hoeveelheid goud om het level te behalen, lukt dat je niet is het game over.

Besturing

Pijltje naar beneden om de grijper te laten zakken.
Pijltje naar boven om dynamiet te gooien.

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
mistolk +0 ****** spel
xvera9x +0 ik moest 7000 halen,ik haal7500 zegt ie dat ik verloren heb wat een boerenkutklote spel(angry)(angry)(angry)(devil)(devil)(devil)(devil)
xvera9x +0 ik ga alyijd die mooimooimooimooimooimooimooi cute hamsters opvissen en als huisdier houden:D:D
uiltje204 +0 leuk:)(kiss):D(cool);):p(inlove)(highfive)(angel)(wasntme);Phihihi
kankerlijer69 +0 dat ****** ventje haalde het niet heeft ie aids in zn teelbal ofzo
Zeetjuhx +0 het blijft leuk:)(+)
bert.vandersypt +0 Dit is echt simpel(wasntme)
saschys +0 echt leuk hij blijft eeuwig leuk (highfive):D:)
megadina123 +0 soper luek
slander +0 :D:D:Dleuk spel
tranen +1 dit spel is heel leuk
DCgirl94 +2 ik kom echt nooit verder dan level 10 :'( en ik blijf toch telkens proberen :P
Emile9060 +2 mega tof
Malse_Man +4 Die man doet expres kei langzaam zodat ik niet kan winnen
spelegirls +3 zo leuk dat ik weer oude spellen terug zie van toen ik klein was brengt emotie"s naar boven en herinneringen
aniken +0 dit is een tipische leuk leuk leuk flashgame
Annatje93 +1 hey, ik heb net zelf een nieuwe game gemaakt. Hopenlijk kom je eens kijken! Dit is de link: wedemboyzz . cf (verwijder spaties) groetjes, Anna :)
fenny200 +0 vind even leuk totdat ik faal
wesley777 +0 IK ben Een babbelkind /4\