Goudzoeker 1

9.7 22434 Stemmen

Lukt het jouw om alle goudklompen op te graven? Gebruik je grijper om alle stukken goud en andere schatten uit de grond te graven. Verzamel een flinke hoeveelheid goud om het level te behalen, lukt dat je niet is het game over.

Besturing
Pijltje naar beneden om de grijper te laten zakken.
Pijltje naar boven om dynamiet te gooien.

Reacties

150
dit speelde ik vroeger alltijd met me zus vind t nu zo leuk dat ik t weer vind klik ff op plusje!
dit is gwn onmogelijk dom.
het is een oud spel maar toch blijft het spel zzzzuper leuk!! :p
bek houwe
ik ben uit hespeelt joepi
wel grappig
****
saaiste ooit
ik vind hem wel echt grappig top spel
mes5 mes5
0 / 2
cool spel maar je moet lang wachten voor het begint
funny game ik vind het een leuk spel Annelies -1 / 1 - + leila030 14 dagen geleden hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahah