Galaxy Life

8.3 6049 Stemmen

Indrukwekkende planeten, vreemde wezens en gevaren vind je in Galaxy Life! In deze online game stuur je je kolonie naar de overwinning! Je kleine vriendjes zijn dan wel schattig en lief, maar de ruimte zit vol met gevaren. Ontdek de wereld van Galaxy Life en bouw een ruimte kolonie, val vijanden aan, pak spullen en heers over het universum. Galaxy Life zit vol met interessante planeten en karakters. Het zal je verbazen hoe groot GalaxyLife wel niet is! In deze free to play MMO speel je samen met anderen of je vrienden en neem je het op tegen het kwaad, dus daag je vrienden maar alvast uit voor deze Galaxy Life social game!

Besturing
Speel dit spel met je muis

Verdedig Je Vestiging, Casual MMO, MMO voor Kinderen

Reacties

Zenoira Zenoira
3089 / 5345
super gaaf!
geef me kubusen als je dat ook wilt doe dan plusje
annedans19 annedans19
330 / 678
wie vindt dit spel zoooooo leuk dat die voor allyijt agter de computer kanziten geef dan een + :)
150
leuk spel maar ik ben meer van de free running
ik probeer je te helpen maar het lukt mij ook niet
meteorscherven doen het nieT HELP HELP SOS SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dat meteorending doet het niet
waarom heb ik een minnetje ik leg aleen maar iets uit
leuk leuk leuk leuk leuk ik zeg nu geen leuk test
nu niet
wauw waarom is alles wat ik schrijf leuk ??
ik beantwoord mezelf :)
hahaha mijn broertje heet berend
dat is voorbij doodmangek