Galaxy Life

9.1 5955 Stemmen

Indrukwekkende planeten, vreemde wezens en gevaren vind je in Galaxy Life! In deze online game stuur je je kolonie naar de overwinning! Je kleine vriendjes zijn dan wel schattig en lief, maar de ruimte zit vol met gevaren. Ontdek de wereld van Galaxy Life en bouw een ruimte kolonie, val vijanden aan, pak spullen en heers over het universum. Galaxy Life zit vol met interessante planeten en karakters. Het zal je verbazen hoe groot GalaxyLife wel niet is! In deze free to play MMO speel je samen met anderen of je vrienden en neem je het op tegen het kwaad, dus daag je vrienden maar alvast uit voor deze Galaxy Life social game!

Besturing
Speel dit spel met je muis

Verdedig Je Vestiging, Mmo games

Reacties

Zenoira Zenoira
3060 / 5270
super gaaf!
geef me kubusen als je dat ook wilt doe dan plusje
annedans19 annedans19
324 / 666
wie vindt dit spel zoooooo leuk dat die voor allyijt agter de computer kanziten geef dan een + :)
150
k
ben ik de enige?
geinig
i love it
ik heb geen vrienden
het is fijn dat je het kan vergroten
bij mij gaat ie vaak vastlopen maar toch 5 sterren
ik vint het 5 sterren
val mathei aan = mij en krijg plusje!
ik