Galaxy Life

8.4 6128 Stemmen

Galaxy Life ActieIndrukwekkende planeten, vreemde wezens en gevaren vind je in Galaxy Life! In deze online game stuur je je kolonie naar de overwinning! Je kleine vriendjes zijn dan wel schattig en lief, maar de ruimte zit vol met gevaren.

Ontdek de wereld van Galaxy Life en bouw een ruimte kolonie, val vijanden aan, pak spullen en heers over het universum. Galaxy Life zit vol met interessante planeten en karakters. Het zal je verbazen hoe groot GalaxyLife wel niet is! In deze free to play MMO speel je samen met anderen of je vrienden en neem je het op tegen het kwaad, dus daag je vrienden maar alvast uit voor deze Galaxy Life social game!

Verdedig Je Vestiging, Casual MMO, MMO voor Kinderen

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

Zenoira Zenoira
3120 / 5392
super gaaf!
geef me kubusen als je dat ook wilt doe dan plusje
annedans19 annedans19
332 / 688
wie vindt dit spel zoooooo leuk dat die voor allyijt agter de computer kanziten geef dan een + :)

Overige reacties

best online game for PC
leuk he
he tim123321 cool spel he!!!!!!!!!!!!!!!
echt een toffe game speel het niet vaak maar is erg leuk
ik
stom
kan iemand mij manalicht geven ik geef iets terug
ik nie want het is heel stom
kan iemand mij please manalicht geven ik geef iets terug
kan iemand mij zeggen hoe je bevriend wordt met iemand??
boven op het blauwe balk
Bovenin zie je uitnodigen klik op het vergrootglas dan type de naam in.
WAAROM DUURT HET ZO LANG!!!F** G**V*******K**(PALING DREK)