more

Massacre.io Massacre.io Ren door het veld en schuil achter de bomen. Jaag op andere spelers en schiet ze overhoop in dit multiplayer .io shooter spelletje. Verzamel power-... 4 Military Wars 3D Multiplayer Military Wars 3D Multiplayer Kies je team en ren door de militaire basis in dit MMO schietspelletje. Kun jij je tegenstanders vinden en neerschieten met je geweer? Zorg dat je ... 4.3 Boattle.io Boattle.io Vaar door de gevaarlijke en wetteloze wateren van Boattle.io! Verzamel allerlei waardevolle power-ups en wapens met je kleine bootje. Ontwijk ander... 4.2 Tankwars.io Tankwars.io Betreed de oorlogszone en rij rond in je tank. Verzamel kratten met power-ups en andere provisies die door de vliegtuigen in het veld worden neerge... 4.6 League of Angels 2 League of Angels 2 Eindelijk is het zo ver! Het langverwachte vervolg op League of Angels van GTArcade is hier: League of Angels II! Als vervolg op het grote succes v... 4.2 Runners and Riders Runners and Riders In het prachtige rensport spel Runners and Riders kun je je eigen paarden fokken en trainen in je eigen stal! Race mee in de meest elite rensport w... 4.1 Dark Era Dark Era Dankzij een vreemde wending van het lot ben je in een mysterieus tijdperk beland dat nooit heeft bestaan. Hier vechten helden uit allerlei verschil... 1 Elsword Elsword Nadat het leven-brengende kristal is vernietigd, is de chaos over het land Elios neergedaald. Criminelen en dieven hebben het nu voor het zeggen in... 4.1 Armored Warfare Armored Warfare Koop allerlei prachtige en machtige moderne militaire machines en scheur het slagveld op om alle NPC en live player vijanden te verslaan in een ser... 4.2 Aion Aion Kies de kant van het light of de schaduw in de wereld van Atreia. Ontwerp je eigen held of heldin in dit prachtige MMO spel en design je eigen thui... 4.1 OGame OGame Er spelen meer dan 100 miljoen gamers van over de hele wereld mee in het spannende space battle spel OGame. Sluit je aan bij een machtige alliantie... MyNinja MyNinja Maak je eigen ninja in dit mooie MMO spel geïnspireerd door de serie Naruto. Stel je eigen ninja avatar samen en ga in het prachtige ninja dorp op ... 4.2 Mahjong Duels Mahjong Duels Speel Mahjong tegen allerlei andere spelers van over de hele wereld. Kun jij meer punten scoren dan wie dan ook? Je kan het spel uitspelen om te wi... 4.2 Panzer General Online Panzer General Online In dit strategie spel ben je een leger commandant. Kun jij met jouw tanks door de oorlogszone rijden en al je vijanden verslaan? Koop de juiste mat... 4.2 Travian Kingdoms Travian Kingdoms In Travian Kingdom begin je als het opperhoofd van een klein dorp. Kun jij meer dorpjes oprichten en handel drijven met je buren om meer rijkdom en... 5.1
3.2 7.586
Stemmen

Beschrijving

Indrukwekkende planeten, vreemde wezens en gevaren vind je in Galaxy Life! In deze online game stuur je je kolonie naar de overwinning! Je kleine vriendjes zijn dan wel schattig en lief, maar de ruimte zit vol met gevaren.

Ontdek de wereld van Galaxy Life en bouw een ruimte kolonie, val vijanden aan, pak spullen en heers over het universum. Galaxy Life zit vol met interessante planeten en karakters. Het zal je verbazen hoe groot GalaxyLife wel niet is! In deze free to play MMO speel je samen met anderen of je vrienden en neem je het op tegen het kwaad, dus daag je vrienden maar alvast uit voor deze Galaxy Life social game!

Besturing

Speel dit spel met je muis

Best beoordeelde reacties

Zenoira +3325 super gaaf!
ILikeGalaxyLife +2880 geef me kubusen als je dat ook wilt doe dan plusje
annedans19 +352 wie vindt dit spel zoooooo leuk dat die voor allyijt agter de computer kanziten geef dan een + :)

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
bryankeislair01 +0 wat jammer was net bij sterrenbasis niveau 9;(;(;(;(;(;(;(
bryankeislair01 +1 hmmmmmmmmmmm waarom krijg ik steeds klondike dat spel wil ik niet.:(;(
bryankeislair01 +0 door veen supersupersupersupersupersupersuper game
bryankeislair01 +0 o dus galaxy life is vervangen door een leuk leuk leuk spel
SHILD +0 ik krijg de hele tijd reklaame en daardoor kan ik het niet spelen
Safwaan Mahadi Mohamed +0 leuk leuk leuk ding werkt niet eens
Hjerre2 +0 ik heb informatie opgezocht om er achter te komen waarom het klondike is en het leuk leuk leuk leuk omdat Galaxy Life is verwijderd voor altijd
kyan525 +0 wat een leuk leuk leuk spel je leuk leuk leuk leuk het niet eens spelen
ashley1232002 +2 ik kan niet spelen er staat verdomme klondike
Henk Visser +1 waaat mijn lievelings game gestopt en vervangen door een *** game!:(:(:(:((angry)(angry)(angry)(angry)(angry)
Boer Harms +0 galaxy life de beste game ever;(hij is GESTOPT;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
ilan999 +1 alleen nog te spelen op steam dus zometeen
ilan999 +1 en hier is het niet meer te spelen omdat de echte makers de galaxy life servers hebben verwijderd
ilan999 +0 is dus niet door klondike reclame
ilan999 +0 t
ilan999 +0 dat is een vervanging
ilan999 +0 voor  galaxy life zelf
ilan999 +1 jongens galaxy life word gratis op steam ge released