Zombie Beuk Race 2 Deel 2

9.2 5566 Stemmen

In Zombie Beuk Race 2 Deel 2 schakel je opnieuw zombies uit! Upgrade je wagens met vlijmscherpe wapens waarmee je de zombies in stukken kunt hakken. Met het geld dat je verzameld kun je een oud wrak omtoveren tot een geweldige moordmachine! Beuk de zombies omver om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Krijg je er al zin in?! Start je motor! Zombie Beuk Race 2 Deel 2 heeft veel nieuwe levels, nieuwe wagens en natuurlijk verse zombies!

Besturing
Speel dit spel met je toetsenbord

Racing Games, Zombie Games, Halloween

Reacties

geef me 10 of 20 plusjes en ik vertel geld cheat dan kan je gewoon ales koppen wat je wilt! :D
150
dit heb ik zo uit super makkelijk
wat is dit voor sh*t ik herinner mij nog vroeger da mensen zeiden ik kon da uitspelen in ... dagen !! :) nu vragen ze alleen nog maar om likes -.-''
het is wel moeilijk hoor
niet
geef me 10 0f 15 plusjes en ik vertel hoe je snel geld kan verdienen
ik heb alle levels uit binnen 1 uur
alle levels uit binnen 1 uur
ik ook
dit is zo makkelijk
de spel loopt vast
vet cool
leuk
goed zo