Zombie Beuk Race 2 Deel 2

9.1 5539 Stemmen

In Zombie Beuk Race 2 Deel 2 schakel je opnieuw zombies uit! Upgrade je wagens met vlijmscherpe wapens waarmee je de zombies in stukken kunt hakken. Met het geld dat je verzameld kun je een oud wrak omtoveren tot een geweldige moordmachine! Beuk de zombies omver om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Krijg je er al zin in?! Start je motor! Zombie Beuk Race 2 Deel 2 heeft veel nieuwe levels, nieuwe wagens en natuurlijk verse zombies!

Besturing
Speel dit spel met je toetsenbord

Racing Games, Zombie Games, Halloween

Reacties

geef me 10 of 20 plusjes en ik vertel geld cheat dan kan je gewoon ales koppen wat je wilt! :D
150
is er iemand
dait is simpel
geef me 10.000 plusjes
geef me 3 plusjes
dit spel is geweldig
vet cool!!!!!!! LOL
cd04 cd04
3 / 5
vet cool spel vind jij het ook een leuk spel doe plusje XD
Mensen als je een niveau haalt en dan dan staat er verbubbel je geld klik daarop en klik de facebook pagina weer weg
ik heb een vriend waarvan zijn profiel zelf een zombie i$ #$wag
dit is leuk want ik heb de leger truck