Zombie Beuk Race 2 Deel 2

8.9 5697 Stemmen

Zombie Beuk Race 2 Deel 2 PEGI-3 PEGI 3, RaceIn Zombie Beuk Race 2 Deel 2 schakel je opnieuw zombies uit! Upgrade je wagens met vlijmscherpe wapens waarmee je de zombies in stukken kunt hakken. Met het geld dat je verzameld kun je een oud wrak omtoveren tot een geweldige moordmachine! Beuk de zombies omver om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Krijg je er al zin in?! Start je motor! Zombie Beuk Race 2 Deel 2 heeft veel nieuwe levels, nieuwe wagens en natuurlijk verse zombies!

Racing Games, Zombie Games, Halloween

Reacties

150

Best beoordeelde reacties

geef me 10 of 20 plusjes en ik vertel geld cheat dan kan je gewoon ales koppen wat je wilt! :D

Overige reacties

hoe de vak koop je iets?
cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lllllllooooooolllllllll
cd04 cd04
-1 / 1
Waneer leuk leuk leuk leuk het nieuwe deel????
Dit is een leuk spel ik heb de andere ook al gedaan super leuk
hou je BEK
spatsie
ecewr
dwcecdec
ik speel dit niet weer ik krijg er nachtmerries van
ik niet
geef me 200 plusjes en ik vertel 3 cheats sneller gaan alles kopen wat je wil en onijndig veel benzine