more

Stella's Dress Up: Fashion Shoot Stella's Dress Up: Fashion Shoot Help deze modellen met hun fotoshoot. Ze moeten er prachtig uit zien en modieuze kleding dragen en jij mag beslissen wat de look wordt. Houd je van... 4.2 Cake Competition Cake Competition Bak een heerlijke taart om de kookwedstrijd te winnen. Verzamel de ingrediënten in de supermarkt. Neem alles mee naar de keuken en meng ze in de ju... 4.1 Princess Goldblade Princess Goldblade Ren door de verschillende levels met Prinses Goldblade. Gebruik je gouden zwaard om je vijanden te verslaan. Pak alle kristallen. Ze hebben verschi... 4.2 How to Feed Animals How to Feed Animals Kun jij alle dieren voeren? Beweeg ze door het veld en laat de dieren elkaar opeten totdat je er nog maar eentje over hebt. De dieren stoppen pas m... 3.9 Barbie Wedding Makeup Barbie Wedding Makeup Help Barbie zich klaar te maken voor haar huwelijksdag! Ten eerste moet haar gezicht natuurlijk stralen op deze belangrijke dag. Smeer allerlei gez... 4.2 Delicious Emily's Holiday Season Delicious Emily's Holiday Season Help Emily op de kerstmarkt eten verkopen. Kun jij tussen al je werk door ook het kindje helpen sneeuwpoppen te maken? Breng de bestellingen naar j... 4.2 Pou Kissing Pou Kissing Pou heeft een afspraakje met zijn vriendinnetje. Kun jij Pou en zijn vriendinnetje stiekem laten kussen tijdens hun date? Zorg alleen dat niemand z... 4.2 Luilak op School Luilak op School Lucy is een luilak. Als ze op school is doet ze wel alsof ze werkt, maar ze is eigenlijk altijd aan het klieren. Kun jij Lucy helpen haar nagels te... 4.2 Baby Barbie Slumber Party Baby Barbie Slumber Party Het is vrijdag en Barbie wil s avonds een logeerfeestje houden met al haar vriendinnen. Natuurlijk kan ze jouw hulp wel gebruiken bij het organise... 4.2 Barbie Park Bezoek Barbie Park Bezoek Het is een prachtige zonnige dag en Barbie wilt met haar nieuwe fiets naar het park. Hoe zal zich hiervoor kleden? In dit verkleed spelletje kan ji... 4.1 Geometrische Patronen Geometrische Patronen Dit prachtige meisje is dol op kleding. Ze heeft alleen één tik, en dat is dat alle patronen geometrische vormen moeten hebben. Ze raakt geïnspiree... 4.2 Trouwringen Maken Trouwringen Maken In dit spel ga je prachtige trouwringen maken. Maak een prachtige ring met een diamant in het midden. Of maak een compleet ander design. In dit tro... 4.2 Barbie Fairytale Bride Barbie Fairytale Bride Barbie is vandaag model in een bruidstijdschrift. Jij moet haar daarom helemaal mooi maken met prachtige kleren, make-up en een nieuw kapsel. Kies ... 4.3 Nefera De Nile Makeover Nefera De Nile Makeover Geef deze chick een complete makeover! Haar naam is Nefera De Nile. Ze is niet de meest knappe vrouw op aarde, maar dat maakt niet uit. Met jouw hu... 4.4 Babysitter Babysitter Help alle drukke moeders met het zorgen voor hun babys. Hou ze blij en speel met ze. 4.2

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Vliegtuig Kattekwaad

Vliegtuig Kattekwaad

4.1 15.169
Stemmen

Beschrijving

Probeer om in het vliegtuig allerlei katte kwaad uit te halen. Pas wel op voor de beveiligingsdame die je in de gaten houdt !

Besturing

Besturing doormiddel van je muis.

Best beoordeelde reacties

LisaloveyouNL +621 Leuk spel druk op duimpje omhoog als je het spel leuk vind druk op duimpje ophoog als je het spel niet leuk vind xx Lisa

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
Mokkaijsje +1 Weet voor geen METER hoe het werkt maar, ik ga het proberen maar ik denk dat het bagger word(facepalm)(facepalm)(facepalm)
Mokkaijsje +0 En ik kan geen Koreaans, Japans, Chinees... En ik moet oefenen want ik kon het voor geen METER
lizje132 +0 hoi iedereen geef een plusje als jij dat ook vindt
funnygamesbaas +0 wie vind dit een stom spel laat het even weten(wasntme)
Rania21 +0 ;P;P druk op plus als je het ook leuk hebt gevonden maar als je het niet leuk vindt uit je gevoelens en druk op plus(cool)(cool)
Rania21 +0 maar ik zou niet zelf koken in het vliegtuig
Rania21 +0 het is wel een heel leuk spel 
shakiraking +0 niet leuke spelle hoor 
madelief2007 +0 s.t.o.m. saai taai overenig magic, stom ***** spel 
vlinderdina +0 haha grappig en een leuk spel druk op het(+) als je het spel ook grappig vind (cool):D:)
vlinderdina +0 leuk spel  grappig spel druk op het(+) als je het leuk  en grappig spel is :D:)
rossa1 +2 rare spel:):)
slijkhuis001 +1 Druk op (+)als je het spel leuk vind druk er ook op als je het spel niet leuk vind
werkjenooit61 +0 ze leuk leuk leuk leuk express vaak wanneer ik wat typ |-(
lovergirl1958 +0 hey allemaal als je vrienden wil worden klik dan op deze(cool)
loso +0 beetje stom spel maar gijnig
123good +1 leuk leuk spel
basmalatjuh.a2003 +0 nog niet echt
basmalatjuh.a2003 +0 ik niet