Pet Connect

8.3 6660 Stemmen

Pet Connect PuzzelIn Pet Connect Mahjong moet je het speeldveld leeg spelen door alle dubbele stenen weg te spelen. Dit mahjongg spelletje maakt gebruik van leuke plaatjes van dieren die je met elkaar moet verbinden. Gebruik je puzzel kwaliteiten en los Pet Connect Mahjong op.

Mahjong, Mahjong Connect spelletjes

Reacties

150

Overige reacties

hey, ik heb net zelf een nieuwe game gemaakt. Hopenlijk kom je eens kijken! Dit is de link: wedemboyzz . cf (verwijder spaties) groetjes, Anna :)
Waarom kan ik niet meer spelen? zie alleen een stuiterballetje.
Best verslavend, tot het vastloopt
Nice!
super cool:):)
vet super mega leuk echt :-)
stommm...*
idd er staat f5 voor hulp dacht ik werkt vast ook op toetsenbord start het spel opnieuw op
pof van die shisha
verslavend :0
ahh echt leuk mijn tante die heeft level 8 gehaald en ik haal level 1 niet eens maar wel verslafend