Ontsnap Uit Het Magische Kasteel

8.4 518 Stemmen

Ontsnap Uit Het Magische Kasteel AvontuurHet kasteel van de tovenaar is een prachtige plek voor een avonturier als jij! Maar dit kasteel heeft magische krachten die erg gevaarlijk kunnen zijn! Zodra je het kasteel ingaat slaat de deur achter je dicht, je kunt er pas weer uit als je alle taken volbrengt. Verjaag alle spinnen, zet de vermiste boeken weg en verlicht alle kaarsen. Neem je staf in je handen en vind alle nuttige spullen en los de puzzels op om uit dit magische kasteel te ontsnappen!

Ontsnappen

Reacties

150

Overige reacties

lol
LM hoe krijg je rood en blauw vuur??
blauw door 4 muntes bij het gewicht te leggen en rood weet ik ook niet
blauw=je moet 4 munten [door de spinnen weg te halen] op de weegschaal [met de muis aan de ene kant] zetten.als je de laatste munt op de weegschaal zet,staan beide kanten in het midden.als dat is,zie je blauw vuur. rood weet ik nog niet.
Hoe vervelendvervelendvervelendvervelend die vlam een andere kleur??? zeg me pleass
waar is water heeeeeeeeeeelp als je zeg geef ik je pluisjes
het blauwe vuur is water met die stok er tegen aan en dan naar de emmer
het is niet zo moeilijk maar ook niet heel makkelijk ik heb het toch kunnen uitspelen
druk op het plusje en ik leg uit hoe het moet, bij 110 plusjes leg ik het uit
aso
uitgespeeld geef me 10 plusjes en ik help je
en wie weet waar rood vuur is?
het blauwe vuur is water
en hoe kom je aan blauw vuur??
sukkel,