more

The Best Pizza The Best Pizza Het meisje met de roze haren staat klaar om je te helpen de beste pizza ooit te bakken! Mix eerst de ingrediënten in de kom om het deeg te maken. D... 4.3 Animal Quiz Animal Quiz Kun jij alle namen van de dieren ontcijferen? Kijk goed naar de plaatjes en de letters. De letters staan allemaal door elkaar. Kun jij ze in de jui... 10 Yacht Decoration Yacht Decoration Richt het interieur van je eigen yacht in. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende stoelen, banken, tafels, kastjes, en nog veel meer! Hoeveel st... 4.5 Yummy Ice Pops Yummy Ice Pops Maak lekkere ijslollys in dit spelletje. Snij het fruit in stukjes en leg het in de ijslolly vormpjes met een zoet vruchtensapje. Zet de vormpjes ... 4.4 Strawberry Shaped Pops Strawberry Shaped Pops We gaan samen lekkere aardbei lollies maken in dit leuke kookspelletje. Het enige dat je hoeft te doen is alle ingrediënten goed door elkaar mengen... 4.2 Baby Hazel Cooking Time Baby Hazel Cooking Time Baby Hazel wil wat eten koken voor haar huisdieren. Helaas heeft ze geen ingrediënten in huis. De ijskast is helemaal leeg! Kun jij haar helpen naa... 4.2 Sara's Kookcursus: Suikerkoekjes Sara's Kookcursus: Suikerkoekjes Bak heerlijke suikerkoekjes met Sarah. Maak eerst het deeg. Meng alle ingrediënten bij elkaar en zorg dat het deeg mooi en zacht wordt. Bak het dee... 4.4 Easy Cinnamon Rolls Easy Cinnamon Rolls Bak heerlijke kaneelrolletjes in dit leuke kookspelletje. Maak eerst het deeg en rol het uit. Spreid de kaneelmix er overheen en roll het deeg om d... 4.1 Strike Force Kitty 2 Strike Force Kitty 2 Dit is een super leuk en spannend platform spelletje! Katten en vossen strijden tegen elkaar in dit spel. Jij speelt samen met de katten om de voss... 4.7 Ellie's Koek Versiering Ellie's Koek Versiering Kerstmis is Ellie haar favoriete tijd van het jaar. Ze vindt het heerlijk om de kerstboom te versieren en de meest lekkere dingen in de keuken te m... 4.2 Katten Kamertje Designen Katten Kamertje Designen Deze kleine lieve kat heeft haar eigen kamertje. Wat heeft dit diertje toch een hoop luxe! Geef haar prachtige spullen en een complete dieren makeo... 1 Ziekenhuis Administratie Ziekenhuis Administratie Tijdens een drukke nachtdienst werkt de zuster helemaal alleen. Ze moet voor elke patiënt zorgvuldig zorgen. De bedoeling van dit leuke spel is de ... 3.9 Zwoele Dame Zwoele Dame Geef deze zwoele dame een heerlijke makeover. Maak haar mooi met make-up en zalfjes. Zorg dat haar huid weer heerlijk zacht en mooi wordt. Geef haa... 4.1 Cake Bakken Cake Bakken Zin in een heerlijk dessert? Wat denk je van een lekker stukje cake? Natuurlijk! Maar eerst moet je alle ingrediënten gebruiken om het te maken. Bl... 4.1 Frenzy Airport Frenzy Airport Speel als grondstewardess in dit leuke Frenzy Vliegveld spel. Begeleidt mensen naar hun vliegtuig en zorg dat ze een fijne vlucht hebben. 4.2

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Lambs Kebab

Lambs Kebab

4.1 4.638
Stemmen

Beschrijving

Probeer om een lekker stukje kebab te maken !

Besturing

Gebruik je muis om te spelen

Best beoordeelde reacties

eeltje +23 mensen als jullie het saai vinden ga het dan niet spelen!!!!!! ga niet alleen mara slecht dingen er over zeggen maar ook leuke dingen!!
KatyPerryFan +19 Waarom moet laden altijd zo lang duren!!!!:( Verder is het een leuk spel hoor

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
lolzz2015 +0 lamen enzo mogen ook leven!!
lolzz2015 +0 Turkse dingen.. godzame..kebab!
laramertens +0 ik vin da spel stom groetjes lara xxxx
lottedegroot +0 waarom is er hulp bij het spel met die muis is nergens voor nodig
mrfanboy45 +0 tureke kardas
elki +0 ik vind het wel leuk
chenillevdb +0 het is een dom poepspel probeer sara's ijstaart die is veel leuker en er staat het recept bij. in het echt is het ook heel lekker moet je het maar een keer maken.
xankje +5 En trouwens. Ikzelf vind het een heel leuk spel.
xankje +1 *************. Hoe bedoel je dat het laden lang duurt? Bij mij is dat niet zo. Misschien is jouw computer gewoon traag? Het ligt in ieder geval niet aan het spel. *********. Klopt maar eeltje vind het gewoon een leuk spel RT *******, ************
Matthijs568 +1 ik hou van kookspelletjes en van lamskebab #geenhomo!!!
yakult +1 ik vind het geen leuk spel
esmaOke +0 heel leuuk groetjes EsmaOke xx
sanne009 +0 leuk spel hoor eeltje zit niet zo te zeuren iedereen mag zijn mening geven en ik wil een mening over je naam zeggen wat lelijke naam!
pietje janklaasen +0 leuke spel
silvi123 +0 leuk
lindesy +0 hey
lindesy +0 hey
gabriella15 +1 leuk zeg dit spel er zijn wel leukere
lynn004 +0 ik vint het stom
lynn004 +0 hoi ik ben knap en mijn broer islief