more

Bicycle Girls Bicycle Girls Kleed het meisje mooi aan om een eindje te gaan fietsen op een zonnige dag. Begin met haar make-up. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende kleur... 4.3 The Best Pizza The Best Pizza Het meisje met de roze haren staat klaar om je te helpen de beste pizza ooit te bakken! Mix eerst de ingrediënten in de kom om het deeg te maken. D... 4.3 Minion Real Cooking Minion Real Cooking Maak in de keuken allerlei eten klaar voor de Minion. Gebruik verschillende ingrediënten en bak of kook het eten. Je kunt het ook in de mixer doen.... 4.4 Burger Maker Burger Maker Probeer hamburgers te maken en zo snel mogelijk op te dienen. Voeg alle ingrediënten in de juiste volgorde toe. Als de burger af is moet je snel op... 4.1 Cooking Homemade Ice Cream Cooking Homemade Ice Cream In dit spelletje maak je allerlei prachtige ijsjes. Eerst ga je naar de supermarkt om de ingrediënten te halen. Meng ze in de keuken goed door elka... 4.1 Make Delicious Macaroons Make Delicious Macaroons Kun jij heerlijke makronen bakken? Makronen zijn lekkere koekjes gemaakt van eiwit en vermalen amandelen. Meng de ingrediënten in de juiste volgord... 4.2 Chocolate Churros Chocolate Churros In dit kookspelletje leert Sarah je hoe je heerlijke churros met chocolade maakt! Kun jij deze zoete gefrituurde snack voorbereiden? Sarah laat zie... 4.3 Een Echte Actrice Spelen Een Echte Actrice Spelen In dit meisjes spelletje ga je dit meisje heel mooi aankleden en opmaken. Dit meisje wilde altijd al een actrice worden. Ze droomt ervan om in grot... 4.2 Katten en Visjes 2 Katten en Visjes 2 In Katten en Visjes 2 moet je de kat richting de doos vol met visjes laten stuiteren. Beweeg de trampoline en maak het circuspubliek helemaal blij! 4.2 Papas Pizzeria Papas Pizzeria In Papas Pizzeria moet je Roy helpen de pizzeria runnen als Papa Louie even weg is. Je moet orders aannemen, pizzas bakken en ze netjes gesneden ... 4.5 Mad Burger 2 Mad Burger 2 Deze vreemde meneer gekleed als de Kerstman heeft trek in een burgertje. In de verte ziet hij iemand barbecueën. Gebruik de meter om burgers te lan... 4.2 Tuinieren Met De Kleintjes Tuinieren Met De Kleintjes Ga samen met Alice de baby tuinieren. Pak alle spullen die je nodig hebt om de tuin op de schop te nemen. 4.1 Koken Met Spele: Soep Maken Koken Met Spele: Soep Maken Speel dit kookspel en leer hoe je een overheerlijk soepje met knapperig brood moet maken. Volg de instructies op het scherm waarin je alle ingredië... 4.3 Flappy Bird Flappy Bird Flappy Bird op je pc? Natuurlijk kan dat! Speel Flappy Bird Online nu zonder ipad of mobieltje. In Flappy Bird moet je het vogeltje langs allerlei ... 3.8 Buche De Noel Buche De Noel Maak een heerlijk gerecht in dit leuke online kook spel. Je bent een ervaren top chef en je moet je kookkunsten op de proef stellen. Maak in deze k... 4.1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Lambs Kebab

Lambs Kebab

4.1 4.636
Stemmen

Beschrijving

Probeer om een lekker stukje kebab te maken !

Besturing

Gebruik je muis om te spelen

Best beoordeelde reacties

eeltje +23 mensen als jullie het saai vinden ga het dan niet spelen!!!!!! ga niet alleen mara slecht dingen er over zeggen maar ook leuke dingen!!
KatyPerryFan +19 Waarom moet laden altijd zo lang duren!!!!:( Verder is het een leuk spel hoor

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
lolzz2015 +0 lamen enzo mogen ook leven!!
lolzz2015 +0 Turkse dingen.. godzame..kebab!
laramertens +0 ik vin da spel stom groetjes lara xxxx
lottedegroot +0 waarom is er hulp bij het spel met die muis is nergens voor nodig
mrfanboy45 +0 tureke kardas
elki +0 ik vind het wel leuk
chenillevdb +0 het is een dom poepspel probeer sara's ijstaart die is veel leuker en er staat het recept bij. in het echt is het ook heel lekker moet je het maar een keer maken.
xankje +5 En trouwens. Ikzelf vind het een heel leuk spel.
xankje +1 *************. Hoe bedoel je dat het laden lang duurt? Bij mij is dat niet zo. Misschien is jouw computer gewoon traag? Het ligt in ieder geval niet aan het spel. *********. Klopt maar eeltje vind het gewoon een leuk spel RT *******, ************
Matthijs568 +1 ik hou van kookspelletjes en van lamskebab #geenhomo!!!
yakult +1 ik vind het geen leuk spel
esmaOke +0 heel leuuk groetjes EsmaOke xx
sanne009 +0 leuk spel hoor eeltje zit niet zo te zeuren iedereen mag zijn mening geven en ik wil een mening over je naam zeggen wat lelijke naam!
pietje janklaasen +0 leuke spel
silvi123 +0 leuk
lindesy +0 hey
lindesy +0 hey
gabriella15 +1 leuk zeg dit spel er zijn wel leukere
lynn004 +0 ik vint het stom
lynn004 +0 hoi ik ben knap en mijn broer islief