more

Cooking Frenzy Homemade Donuts Cooking Frenzy Homemade Donuts Bak heerlijke donuts in dit leuke kookspelletje. Mix de ingredienten voor het deeg, en voor het glazuur. Bak de donuts gaar in de oven en laat ze d... 4.2 Tessa's Lasagne Tessa's Lasagne Help Tessa een heerlijke lasagne klaar te maken in de keuken. Doe alle ingredienten in de pan om ze gaar te bakken, en bak daarna de lasagna met le... 4.2 The Best Pizza The Best Pizza Het meisje met de roze haren staat klaar om je te helpen de beste pizza ooit te bakken! Mix eerst de ingrediënten in de kom om het deeg te maken. D... 4.3 Winter Lily Winter Lily Kun jij Lily mooi aankleden in dit leuke wintermode spelletje? Kies uit allerlei prachtige kledingstukken en combineer ze om een hele nieuwe outfit... 4.2 Make Delicious Macaroons Make Delicious Macaroons Kun jij heerlijke makronen bakken? Makronen zijn lekkere koekjes gemaakt van eiwit en vermalen amandelen. Meng de ingrediënten in de juiste volgord... 3.9 Cooking Academy: Decor My Cupcake Cooking Academy: Decor My Cupcake Maak je eigen lekkere cupcakes! Eerst moet je de ingrediënten in de supermarkt vinden. Kun jij alles verzamelen dat je nodig hebt? Meng daarna het ... 4.2 Super Loom Super Loom Maak prachtige Loomband armbandjes in dit spelletje. Je kunt met allerlei verschillende kleuren loomen. Leg de elastiekjes over het loom frame en b... 4 Baby Hazel Cooking Time Baby Hazel Cooking Time Baby Hazel wil wat eten koken voor haar huisdieren. Helaas heeft ze geen ingrediënten in huis. De ijskast is helemaal leeg! Kun jij haar helpen naa... 4.3 Easy Cinnamon Rolls Easy Cinnamon Rolls Bak heerlijke kaneelrolletjes in dit leuke kookspelletje. Maak eerst het deeg en rol het uit. Spreid de kaneelmix er overheen en roll het deeg om d... 4.1 Fruit Jams Fruit Jams In dit leuke kook spelletje kan je zelf heerlijke jams maken. Stap de keuken in en kies een dessert. Daarna kies je een jampot en vul je die met je... 4.2 Bruiloftstaart Bruiloftstaart Een van de belangrijkste dingen op een bruiloft is de taart. In dit kook spelletje heb je al je versier vaardigheden nodig om een mooiste bruilofts... 4.2 Ellie's Koek Versiering Ellie's Koek Versiering Kerstmis is Ellie haar favoriete tijd van het jaar. Ze vindt het heerlijk om de kerstboom te versieren en de meest lekkere dingen in de keuken te m... 4.2 Selena Gomez Makeover 2 Selena Gomez Makeover 2 Geef Selena Gomez een complete makeover! Deze beroemde zangeres en actrice ken je misschien wel van Wizards of Waverly Place of anders wel van de l... 4.1 Frozen Anna Spa Frozen Anna Spa Klaar voor een waanzinnig spel met prinses Anna? Ze is erg moe en moet goed uitrusten. Jij kan haar daar goed bij helpen. Geef haar een heerlijke v... 4.2 Baking Simulator 2014 Baking Simulator 2014 In deze vreemde (surrealistische) 3D kook simulatie game ga je een heerlijke cake bakken. Geen gemakkelijke taak! Zeker niet als je virtuele handen... 4.1

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Lambs Kebab

Lambs Kebab

4.2 4.640
Stemmen

Beschrijving

Probeer om een lekker stukje kebab te maken !

Besturing

Gebruik je muis om te spelen

Best beoordeelde reacties

eeltje +23 mensen als jullie het saai vinden ga het dan niet spelen!!!!!! ga niet alleen mara slecht dingen er over zeggen maar ook leuke dingen!!
KatyPerryFan +19 Waarom moet laden altijd zo lang duren!!!!:( Verder is het een leuk spel hoor

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
lolzz2015 +0 lamen enzo mogen ook leven!!
lolzz2015 +0 Turkse dingen.. godzame..kebab!
laramertens +0 ik vin da spel stom groetjes lara xxxx
lottedegroot +0 waarom is er hulp bij het spel met die muis is nergens voor nodig
mrfanboy45 +0 tureke kardas
elki +0 ik vind het wel leuk
chenillevdb +0 het is een dom poepspel probeer sara's ijstaart die is veel leuker en er staat het recept bij. in het echt is het ook heel lekker moet je het maar een keer maken.
xankje +5 En trouwens. Ikzelf vind het een heel leuk spel.
xankje +1 *************. Hoe bedoel je dat het laden lang duurt? Bij mij is dat niet zo. Misschien is jouw computer gewoon traag? Het ligt in ieder geval niet aan het spel. *********. Klopt maar eeltje vind het gewoon een leuk spel RT *******, ************
Matthijs568 +1 ik hou van kookspelletjes en van lamskebab #geenhomo!!!
yakult +1 ik vind het geen leuk spel
esmaOke +0 heel leuuk groetjes EsmaOke xx
sanne009 +0 leuk spel hoor eeltje zit niet zo te zeuren iedereen mag zijn mening geven en ik wil een mening over je naam zeggen wat lelijke naam!
pietje janklaasen +0 leuke spel
silvi123 +0 leuk
lindesy +0 hey
lindesy +0 hey
gabriella15 +1 leuk zeg dit spel er zijn wel leukere
lynn004 +0 ik vint het stom
lynn004 +0 hoi ik ben knap en mijn broer islief