more

Cake Competition Cake Competition Bak een heerlijke taart om de kookwedstrijd te winnen. Verzamel de ingrediënten in de supermarkt. Neem alles mee naar de keuken en meng ze in de ju... 4.3 Homemade Ice Cream Homemade Ice Cream Kun jij Barbie helpen heerlijk zelfgemaakt slagroom ijs te maken? Verzamel alle ingrediënten en meng ze in de juiste volgorde door elkaar. Zet je i... 4.3 Elsa Cooking Pound Cake Elsa Cooking Pound Cake Help prinses Elsa uit de Disney film Frozen een heerlijke cake bakken. Met room en aardbeien en op! Ga eerst naar de winkel om de ingrediënten te v... 4.4 Crunchy Sugar Biscuits Crunchy Sugar Biscuits Bak heerlijke suikerkoekjes in dit leuke kookspelletje. Mix de ingrediënten in de kom bij elkaar om het deeg te maken. Doe de koekjes in de oven om... 4.8 Baby Barbie Frozen Hair Salon Baby Barbie Frozen Hair Salon Baby Barbie wil er net zo uitzien als prinses Elsa van de Disney film Frozen. Kun jij haar helpen haar haar net zo te doen als Elsa? Als je Baby Ba... 4.5 Wollig Weer Wollig Weer Het is koud buiten! De tijd om je lekker dik aan te kleden is aangebroken. Wollige truien zijn de perfecte kledingstukken voor de winter. In dit on... 4.6 Bruiloftstaart Bruiloftstaart Een van de belangrijkste dingen op een bruiloft is de taart. In dit kook spelletje heb je al je versier vaardigheden nodig om een mooiste bruilofts... 4.4 Baby Barbie Leert Tuinieren Baby Barbie Leert Tuinieren Baby Barbie is dol op tuinieren. Je gaat haar vandaag daarbij helpen. Eerst moet je spullen gaan kopen zoals een emmer en een schep. Als je de spul... 4.4 Pizza Buonissima Pizza Buonissima In Pizza Buonissima ga je, zoals de titel al zegt, een heerlijke pizza bakken! Volgens origineel Italiaans recept ga als eerst de bodem maken, verv... 4.8 Mama Ijs Mama Ijs Ontmoet Silvia en haar moeders ijskar. Help haar snel wat centjes verdienen. Serveer ijsjes aan je klanten en hou ze tevreden. Verdien genoeg geld. 4.6 Ijsjes Maken Ijsjes Maken In dit leuke spelletje ga je ijsjes maken en serveren. Veel klanten komen bij jou een lekker ijsje halen. Serveer de ijsjes voordat ze gesmolten zi... 4.4 Barbie's Kerst Kapsel Barbie's Kerst Kapsel Oh nee! Wat ziet Barbie dr haar er toch uit met deze Kerst! Kun jij er nog iets moois van maken? Pak de stijltang, krultang, kleuring, schaar en k... 4.4 Koken In De Keuken Koken In De Keuken Maak een heerlijk gerecht in dit leuke kook spelletje! Kies de juiste ingrediënten uit het menu en maak deze heerlijke maaltijd! 4.3 Buche De Noel Buche De Noel Maak een heerlijk gerecht in dit leuke online kook spel. Je bent een ervaren top chef en je moet je kookkunsten op de proef stellen. Maak in deze k... 4.5 Vier Kazen Pizza Vier Kazen Pizza Maak een lekkere pizza in dit online kook spelletje. Let wel goed op je tijd, want als je te langzaam bent is het Game Over. Dat zou zonde zijn, wa... 4.8

Ow jee, geen Flash Player

Download en installeer de meest recente versie van de flash player vanaf hier

Lambs Kebab

Lambs Kebab

4.6 4.635
Stemmen

Beschrijving

Probeer om een lekker stukje kebab te maken !

Besturing

Gebruik je muis om te spelen

Best beoordeelde reacties

eeltje +23 mensen als jullie het saai vinden ga het dan niet spelen!!!!!! ga niet alleen mara slecht dingen er over zeggen maar ook leuke dingen!!
KatyPerryFan +19 Waarom moet laden altijd zo lang duren!!!!:( Verder is het een leuk spel hoor

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
lolzz2015 +0 lamen enzo mogen ook leven!!
lolzz2015 +0 Turkse dingen.. godzame..kebab!
laramertens +0 ik vin da spel stom groetjes lara xxxx
lottedegroot +0 waarom is er hulp bij het spel met die muis is nergens voor nodig
mrfanboy45 +0 tureke kardas
elki +0 ik vind het wel leuk
chenillevdb +0 het is een dom poepspel probeer sara's ijstaart die is veel leuker en er staat het recept bij. in het echt is het ook heel lekker moet je het maar een keer maken.
xankje +5 En trouwens. Ikzelf vind het een heel leuk spel.
xankje +1 *************. Hoe bedoel je dat het laden lang duurt? Bij mij is dat niet zo. Misschien is jouw computer gewoon traag? Het ligt in ieder geval niet aan het spel. *********. Klopt maar eeltje vind het gewoon een leuk spel RT *******, ************
Matthijs568 +1 ik hou van kookspelletjes en van lamskebab #geenhomo!!!
yakult +1 ik vind het geen leuk spel
esmaOke +0 heel leuuk groetjes EsmaOke xx
sanne009 +0 leuk spel hoor eeltje zit niet zo te zeuren iedereen mag zijn mening geven en ik wil een mening over je naam zeggen wat lelijke naam!
pietje janklaasen +0 leuke spel
silvi123 +0 leuk
lindesy +0 hey
lindesy +0 hey
gabriella15 +1 leuk zeg dit spel er zijn wel leukere
lynn004 +0 ik vint het stom
lynn004 +0 hoi ik ben knap en mijn broer islief