Goodgame Big Farm

9 92952 Stemmen

Ome Gerard heeft zijn boerderij aan je achtergelaten, maar het is slecht onderhouden. Nu is het aan jou om deze boerderij op te knappen met de hulp van je buren, familie en vrienden. Je kan deze wildernis omtoveren tot een prachtige boerderij. Plant de juiste groenten en zorg goed voor je dieren en werkers. Dat is de formule om succesvol te zijn.

Besturing
Speel dit spel met je muis

Boerderij spelletjes, Meiden Spelletjes, friv, Mmo games, Social Games, Paasspelletjes

Reacties

150
wie is Missa_misaWinne
in het begin best saai maar later word het wel leuk(hoor...)
kipip
leukk
hoi ik ben ariane ik ben nieuw
leuk
rizk rizk
-1 / 1
leuk ik heb hay day dat is ook leuk
joeyj joeyj
-1 / 1
kip
ik heb ook goodgame empire
ik ook
vinden jullie het ook zo schateg en leuk ikwel want ik zit op paard rij en ik hou van dieren
dit is het leukste spel terwereld en ook supper schate