more

Animal Jam Animal Jam Speel mee met meer dan 50 miljoen andere spelers in dit National Geographic online mulitplayer spelletje voor kinderen! Maak en kleed je eigen dier... Sl4sh.io Sl4sh.io Vlieg door het level met je driehoekje en hak alle kristallen door om upgrade punten te halen. Probeer ook al je tegenstanders door te hakken in di... 4.4 Massacre.io Massacre.io Ren door het veld en schuil achter de bomen. Jaag op andere spelers en schiet ze overhoop in dit multiplayer .io shooter spelletje. Verzamel power-... 4 Poptropica Poptropica Vind de weg door de jungle van Monkey Wrench Island en vind het gereedschap dat je nodig hebt om je vliegtuigje te repareren. Volg het aapje over h... 4.2 Sao's Legend Sao's Legend SAO’s Legend is een prachtig MMORPG spel gebaseerd op de manga en anime serie Sword Art Online. Je bent met Asuna en Kirito en honderdduizenden and... 4.1 Piranh.io Piranh.io In het grappige multiplayer spelletje Piranh.io ben je een piranha en moet je de andere vissen opeten om groter en sterker te worden. Dit spelletje... 4.3 Blong.io Blong.io In dit spelletje ben je een grote stip en moet je de andere stippen proberen op te eten. Je kunt alleen stippen eten die kleiner zijn dan jouw stip... 4.4 LazerDrive.io LazerDrive.io Race door het level als stipje in het multiplayer behendigheid spelletje Lazerdrive.io! Je laat een gekleurde streep achter wanneer je beweegt. Pro... 4.3 BattleStick BattleStick Hou jij ook zo van geweldadige Stickman spelletjes? Dan is het gratis Stickman MMO spel BattleStick zeker iets voor jou! BattleStick is een grappig... 4.3 Limax.io Limax.io Limax.io is een nieuwe versie van Slither.io, maar dit keer ben je geen lange slang maar een dikke slak! Kruip rond en voer je slakje om steeds gro... 4.3 Wings.io Wings.io Vlieg door de lucht met je kleine vliegtuigje en probeer power-ups en punten te verzamelen. Je kunt speciale aanvallen gebruiken om de andere spele... 4.5 Slither.io Slither.io Slither.io is net als het MMO spelletje Agar.io, maar dan met schattige kleine slangetjes. Zweef rond en pak zoveel mogelijk felgekleurde stippels ... 4.7 Charm Farm Charm Farm Reis naar het Magische Bos in dit leuke community MMO spelletje en gebruik je magische spreuken om allerlei bijzondere gewassen te laten groeien op... 4.2 Shakes and Fidget Shakes and Fidget Creëer je eigen helden en verken een spannende wereldkaart met je vrienden en miljoenen andere spelers. Ga op missies en epische queesten om schatt... 4.2 Neverwinter Neverwinter 4.2

Beschrijving

Ome Gerard heeft zijn boerderij aan je achtergelaten, maar het is slecht onderhouden. Nu is het aan jou om deze boerderij op te knappen met de hulp van je buren, familie en vrienden. Je kan deze wildernis omtoveren tot een prachtige boerderij. Plant de juiste groenten en zorg goed voor je dieren en werkers. Dat is de formule om succesvol te zijn.

Besturing

Speel dit spel met je muis

Laat een berichtje achter

:):(:O;((puke)(angry)(kiss)(-):D(cool);):p(devil):s(inlove)(+):|(highfive)(angel)(facepalm)|-((wasntme)|-);P
140
josse0006 +0 ik zoek een cooperatie heeft er iemand een sugestie
frederika52 +0 Het patteland gelukkig is vergissen menselijk
frederika52 +0 hallo effe een foutje rechtzetten ;-)
frederika52 +0 Het platteland heeft nog een plaatsje vrij en niet 
emma201 +3 super leuk spel!(inlove)
frederika52 +0 Het patteland heeft nog een plaatsje vrij voor een actieve speler kom gerust eens een kijkje nemen. Tot zo:)
Julia Voogel +0 x_bibi_x ik wil wel bij julie coöperatie
ilovepaarden360 +0 ik vind landleven leuker geef graag een (+)(kiss)
medicopter +0 ik kom niet meer in mijn spel
_isaatjuhh_ +3 Ben je cool doe dan (+)
_isaatjuhh_ +2 Suuper leuk!!
gamergirl12 +2 leuk spel super(highfive)(highfive)(highfive)
x_Bibi_x +2 Onze coöperatie is zoek op naar actieve spelers! Graag reactie :)
BriePe +0 Ik vind het niet zo'n leuk spel
lizaq +2 leuk spell
frederika52 +0 op zoek naar een nederlandstalige coop Het platteland heeft nog een plaatsje vrij level heeft geen belang als je een actieve speler bent :)
Maudjuhhh28 +3 Super leuk spelletje:):):)
liliput +1 kunnen jullie van spele.nl ,de oude mogelijkheid om het beeld van het spel weer groter te maken in het scherm weer terug zetten.
liliput +1 Nog maar een keer. Hallo mensen van spele .nl kunnen jullie het beeld weer zo maken dat ik het kan vergroten? Het is nu zo klein......