Goodgame Big Farm

9.3 92992 Stemmen

Goodgame Big Farm MultiplayerOme Gerard heeft zijn boerderij aan je achtergelaten, maar het is slecht onderhouden. Nu is het aan jou om deze boerderij op te knappen met de hulp van je buren, familie en vrienden. Je kan deze wildernis omtoveren tot een prachtige boerderij. Plant de juiste groenten en zorg goed voor je dieren en werkers. Dat is de formule om succesvol te zijn.

Social Games, Goodgame spelletjes, Boerderij spelletjes

Reacties

150

Overige reacties

IK speel het pas en heb het helemal na me zin *.*. als je goed vind geef plusje ni goed min . P.S ik het op msp fransiska456
super leuk! doe plusje als je dat ook vindt .vindt je dit spelletje niet leuk doe dan minnetje
super leuk
ik ga het nu spelen
fifako fifako
-1 / 1
fishao is ook cool
best leuk maar kan ik bij iemand in de club
benzi je kan nog bij THE BIG komen als je dat wilt voor cooperatie. ELS123456 EN MIJN VRIENDIN BFFXL
leuk spel nice spel yolo
Dit is echt het leukste spelletje ter wereld !! Ze zouden er meer MOETEN maken!!
hallo iedereen
grappig spel :)